maandag, januari 20, 2003

Dominee Bok bidt in spotje Partij voor de Dieren

Joal heeft de afgelopen maanden diverse malen de Stemwijzer ingevuld en....
ELKE KEER KRIJG IK EEN ANDER ADVIES!

In den beginne kreeg ik advies de LPF met een rood rondje te belonen, vervolgens ben ik via de SP, Leefbaar Nederland, D'66 en godbetert ZELFS Groen Niks beland bij de partij van Sampie en Moossie:
Zuurpruim!Job Cohen's PieVenDieEE....
Terwijl ik zeker weet dat ik geen AL te vreemde pillen heb geslikt en iedereen die mij persoonlijk kent mij ook verzekerd heeft, dat mijn ideeën zich weliswaar ontwikkelen, maar geenszins zo zwalken als die voornoemde Stem-manipulator!
Toch maar de Partij voor de Dieren dan? Geweldloos verzet om de onmondige dieren bij te staan. Want een stem op Oom Gerrit is deze keer toch een stem op Balkenbrij.... dus niet JP!

Hoewel, als ik lees: Maurice de Hond, Yvonne Keuls, Peter Klashorst en Charlotte Mutsaers gaan allemaal stemmen op de Partij voor de Dieren... klik en lees verder

en dan mag ik zeker ook niet meer op makreel-takeljacht met de Laat je lekker in de boot nemen...Zwerver?
Ik laat me zo eens per jaar toch HEEL graag in de boot nemen, maar liever NIET a.s. woensdag-gehaktdag...

Wie geeft Ome Joal nou 's een puntgaaf stemadvies. Links-liberaal met echt anarcho-trekjes , dus ZEKER geen staats-socialisme of -kapitalisme. Je hebt nog 2 dagen... En wie weet volgend jaar nog eens. Zal ik woensdag in plaats van te stemmen voor het eerst iets anders doen? Ik heb een leuke verdedigingshond op internet gezien, kijk HIER maar (ook via de button links in de kantlijn...)

Geen opmerkingen: