woensdag, januari 05, 2005

Over fundamentalisten gesproken!
Vrijheid van meningsuiting laat zien wat voor plannen hun opperwezen met ons heeft:


Zo denkt Leo Zijlstra uit Best erover:

De oud-gezagvoerder op de grote vaart, nu actief in de Vergadering van Gelovigen, voorspelde een tsunami, maar dan op de kusten van Amerika en Europa ('waaronder Nederland'). Hij waarschuwde destijds de toenmalige president Carter voor de dreiging van 'miljoenen doden'.
Nee, zegt Zijlstra nu, hij heeft zich niet vergist met zijn profetie, er komt voorafgaand aan de 'opname' nog een tsunami. Carter is al jaren weg, maar Zijlstra weet zeker dat de ramp nog tijdens deze generatie zal plaatshebben. En daarna 'een geweldige toekomst!'
Uiteindelijk zal eerst in zeven jaar 90 procent van de wereldbevolking gedood worden - daar verbleekt de Azië-tsunami bij.
,,Straks, als al die mensen in de hel zitten, en dat is verschrikkelijk hoor, dan kunnen ze niet zeggen: had God ons de duimschroeven maar wat steviger aangedraaid. Dat dóet God nu, opdat we hem naderbij komen. Ik geloof dat deze ramp eigenlijk een uiting van Gods liefde is.''

bron:"Misschien wel de beste krant van Nederland????"


En dan zeggen sommigen dat "De" Islam achterlijk is.

Ze zitten kennelijk in ons landje ook niet alleen op de Veluwe en het eiland Tholen, de Achterlijke Kippeneukers!

Moet Joal nu ook bescherming aan gaan vragen? Wordt mijn huis deze week onder water gezet door de Wrekende Vader van Leo?

Geen opmerkingen: