vrijdag, juli 08, 2005

laffe actie

over de aanslagen in Londen:

Een zogenaamde islamitische voorhoede meent kennelijk op deze wijze de kruisvaarders te moeten straffen en duidelijk te maken hoe fout ze zijn.
Gelukkig zijn de meeste mensen -van welke denominatie ook- hier niet van gediend en wijzen dit soort laffe acties af.

We zullen er -helaas- rekening mee moeten houden dat dit soort geestelijk gestoord gedrag met-het-heilige-boek-in-de-hand voor blijft komen, denk ik. Ook in ons land.
De enige manier om hiermee om te gaan, is naar mijn inzicht zo dicht mogelijk bij jezelf blijven en je wereld niet meer in de war te laten schoppen dan onvermijdelijk is.
Als er al een flinke "steen in je vijver geflikkerd wordt" is het zaak om de rimpeling niet te verergeren maar dempend te werken, anders raken de vissen en planten onnodig verward.

Wat dat betreft:

Ik heb niet zoveel op met Ome Tony B. en was/ ben al helemaal niet voor de onder valse voorwendselen begonnen en door hem voluit ondersteunde oorlog in Irak, maar vind het heel goed dat ie zich nu zo terughoudend en verbinding zoekend met alle Britten opstelt.

Dus ook met de miljoenen goedwillende Britten van islamitische origine, onder anderen afkomstig uit hun Gemenebestland (lees: kolonie) Pakistan.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Yo Joal!

tis bij de beesten af al dat gedonder in de wereld. Waarom laten mensen elkaar niet gewoon met rust!!! Echt superrrrr erg. Je krijgt er zin van om in een uithoek van de wereld te gaan zitten. maar dat helpt ook niet. Het uithoekje waar Dies zit is al overspoeld door de Russische Mafia....2 doden, 2 ernstig gewonden...collega's van Dies...brrr.

joal zei

ach... in NL stikt het ook van de mafiosi!
ik had wel 's ooit het plan om in een afgelegen kerrevennetje in de Ardenns te gaan schuilen, maar daar rommelt het ook, dus ze had toch gelijk die Annie MGS:
vluchten kan niet meer, kzou nie weten waar naartoe?!

xxx
Joal