dinsdag, februari 25, 2003

Morgen NOG een tuindag! Yes!

De awwe vogel joal had de maandag en de dinsdag ingeruimd om eens heerlijk buiten te spelen. Met vereende krachten (linker- en rechterhand) ontstaan toch mooie dingen. In dit geval heel (lett.) down to earth: gaten in de grond. Om te vullen met enorme (houten) palen. Zodat de chinese rietmatten (van Ike-nee...) opgehangen konden worden teneinde de tachtig meter tuin een beetje redelijk af te schutten.

Vandaag heb ik WEER nieuwe spieren ontdekt; althans het bestaan manifesteert zich zeer nadrukkelijk!

Maar, zoals mijn zoon (17) (ja, die van Trance Energy) (ja, hij was er "illegaal" met de awwe...) snedig wist te melden bij het binnenrollen op zijn vélocipede: "Sooohooooo! Het wordt nog 's écht wah mee diej toin van jou, ouwe..."
Een groter compliment voor de inderdaad bijna waterpas bevestigde materialen kan toch nauwelijks je deel worden?
En dat van de enige ECHTE Brabander in het pand...

Morgen gaan we verder met HetBouwenVanDePoort en wie weet komen we nog toe aan het afvoeren van de in 9 jaar opgebouwde hoop incomplete fietsen. Want zo gaan die dingen: je fiets wordt in elkaar gehengst en je komt ergens een half geval tegen met precies dat éne onderdeeltje dat je nodig hebt. Of een bagagedrager voor zoonlief na een stoere 3-mansbezetting die uitdraait op totale inéénstorting van zijn tweewieler. En voor je het weet, ligt je halve schuur vol met schroot. Waar je trouwens -als je het gaat brengen tenminste- zes hele eurocenten per kilo voor kan vangen. (Hoeveel ton metaalafval heeft U? Ongeveer tien halve fietsen? Daar kunnen we geen vrachtwagen voor laten rijden, zult u begrijpen!)

Maar goed, dat is morgen. Nu eerst een biertje. En zoals BabyGrandpa in het commentaar bij het vorige postje al schreef: Heerlijk even bij elkaar over de (weblog-)vloer rondscharrelen is jil gezellig...
Proost!

Geen opmerkingen: