zaterdag, september 07, 2002

Het schiet op!

Poeh, eindelijk nadert de ontknoping...
Mijn 2 boeken schieten nu echt op gelukkig. Contacten met uitgeverijen zijn er al, maar ik vind het ook wel grappig om te onderzoeken hoe ik mensen via e-mail per hoofdstuk een soort abonnement kan aanbieden. Het worden voor boek één 17 hoofdstukken en boek twéé 21 stuks zoals het nu geredigeerd klaarligt. Maar... de intieme lezertjes en lezerinnetjes weten wel: tkanalle kantenogop....
Een boek schuift meestal -in mijn kattegorij- zo'n 16 tot 20 euro. Nou, 1/3 daarvan is ongeveer voor Eagle en de belastingdienst samen, dus: zeg 6 euro gedeeld door twee maakt: eur3.
Hoeveel kost dan voor een potentiële lezer 1 hoofdstuk?

Dus.... als je eur 6 deelt door het aantal hoofdstukken (zeg:20) kom je ongeveer op 30 eurocent per hoofdstuk per lezer....
Nou, het aantal lezers van deze bLog is 3 of 4 per dag nu....

Dus de verdiencapaciteit via deze bLog is zo'n eur 1,20 per hoofdstuk. HAHAHAHAHAHA.

Nou, ik denk dat ik het als Xtra service wel zal overwegen, maar lezers die alle gave illu-plaatjes en de mooie kaft EN niet te vergeten de geur van PAPIER niet kunnen missen.... kopen liever het boek denk ik. In krantvorm? Gebonden? In eigen beheer toch maar? Of gaan voor een Goede Uitgeverij? We zien wel. Eerst afwerken de komende 6 weken.

Hiervoor (letterlijk hierna) een fragment uit de zweefkees-afdeling. Uiteraard rusten hier ©COPYRIGHTS© op van EagleJoal!©

Essentie: echt zijn.
(0eagser2.txt)

We beginnen at scratch. Bij nul. Je bent. Er zijn knikkers die rollen. Binnen en buiten je...
Alle knikkers die aan het rollen gaan, verplaatsen het evenwicht. Je centrum van waarneming verplaatsen is eigenlijk alleen aan de orde wanneer je in andere dimensies beweegt.
Of heeft het zin om te experimenteren met verschuiving om meer zicht in Alle dimensies te verkrijgen?
Of is verschuiven op zich kijken in andere sferen? Of kijken andere sferen door het verschuiven van jouw aandacht?

Verplaats jij je Zelf wel? Word je verplaatst zodat je pseudo-zekerheden ompleuren en alleen je interne systeemklont nog suikert? Wat is water voor jou als jij suiker bent?
Oplossend vermogen wordt als positief ervaren in onze cultuur, maar wat IS het eigenlijk voor iets?

Klapper je door psychotripmiddelen naar je onderbewustzijn, bovenbewustijn of zoek je het losraken van roest? Of probeert het water jou op te lossen in het geheel?
De wens tot eenwording met alles, het leven, je gevoel is misschien wel een valse spiegel die jij jezelf voorhoudt...
Onderscheiden in samengaan dan?

Constant wordend evenwicht door de knikkers. Gaat het wel om de knikkers? Ook hier, juist hier gaat het mischien wel om het spelen, de vaardigheid in het spel. Waardoor de knikkers om je oren vliegen zonder dat jij uit je evenwicht raakt

Heb jij een vierkante meter? Zo ja, wat doe jij daar eigenlijk mee? Zo nee, wil jij er wel een? Zo ja, waarom eigenlijk?

Geen opmerkingen: