maandag, september 29, 2003

Overleefd!

Volgens *update!* M.deJ. was het feest "zeer relaxerend" en dat klopte vooral in "giftumkaess" (KLIK) A.V.'s geval. De halve avond/nacht zat ie als een stoont, verweggistaans varken in een soort trance die ik geen mens toewens...
Gelukkig had ie wel het besef om BUITEN de chips en het bier terug te geven aan moeder aarde. Offeren is nog niet uit de tijd, hoorden (en roken!) wij als meer krenterige hollanders -die de consumpties binnen het stoffelijk lichaam hielden- zelfs zonder dat de hard-style zachter hoefde.

Helaas zijn de polaroidjes VEUL te donker uitgevallen... A.V. slapend buiten in het gras; R.v.O. wobbly vomiting in the bathroom... Bollo R. die mijn -aan A.V. in verband met discogein afgestane- roze bontje en bijpassende zonnehoed beslist op het lijf gegoten zaten (ben benieuwd of ze dat in de frietzaak ook vonden om een uurtje of één)... B.deJ. die uit zijn dak ging op de muziek... etcetcetc.

Het record is dit jaar niet gebroken: bij drieën verlieten de laatste landkruipers het pand; vertrok zoonlief naar boven en heeft Joal nog even de ergste t*ringzooi aan kant geknald en wat afgewassen.
De zondagmorgen heb ik nog NET meegemaakt, dus voor het stichtelijk woord en vormend gezang was ik ruimschoots te laat.

Zoon ging des namiddags rond 13:10 weer op pad naar de volgende party, waardoor Joal onder het zingen van uitbundige mantra's de Chin-oefening "doe-de-vloer-met-een-mop-en-reinig-de-ziel-meteen" verder kon met onderhoud van het tentje.

Als "after-party" zijn zoon en vriend des avonds nog even Breda ingereden door Joal. Vlak voor twaalven waren de besies weer back. Betty serveert... de heren waren AFges......d duidelijk!

En vanmorgen is tjoch weer in de trein naar B.o.Zoom geklommen. Die bij elkaar 40 minuten later vertrok dan gepland. Een gewone maandagmorgen qua En Es dus...

Geen opmerkingen: